пʼятниця, 07 лютого 2014 22:47

Меркель незадоволена словами Нуланд про роль ЄС в Україні

Меркель незадоволена словами Нуланд про роль ЄС в Україні
Фото: newsradio.com.ua
Канцлер Німеччини Ангела Меркель вважає, що слова заступника держсекретаря США Вікторії Нуланд про ставлення до Євросоюзу "абсолютно неприйнятними". Про це заявила офіційний представник канцлера.

Як наголосила представник німецького канцлера Крістіана Вирц, Меркель переконана, що глава європейської дипломатії Кетрін Ештон "добре працює", намагаючись знайти рішення українського кризи.

Заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд на прес-конференції в Києві в п'ятницю відмовилася коментувати скандал з викладений в інтернет записом. "Я не буду коментувати приватну бесіду дипломатів", - заявила Нуланд. "Окрім, хіба що, того, що це прекрасно спрацювали, і запис дуже чітка", - додала вона.

У що з'явилася в інтернеті в четвер запису жінка, чий голос нагадує голос Нуланд, характеризує роль ЄС у розв'язанні політичної кризи в Україні нецензурним словом. При цьому чоловік, по голосу нагадує посла США в Києві Джеффрі Пайєта, з нею погоджується.

Запис розмови, яка з'явилася на порталі YouTube з російськими титрами і у винятковій якості, першими стали обговорювати російські блогери і помічник віце-прем'єра Дмитра Рогозіна Дмитро Лоскутов.

Представник американського Держдепартаменту Джен Псакі не стала спростовувати достовірність з'явилася в інтернеті записи. Псакі з цього приводу зауважила, що "росіяни з цими трюками впали ще нижче".
Зараз ви читаєте новину «Меркель незадоволена словами Нуланд про роль ЄС в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути