четвер, 21 липня 2011 15:51

Мери Полтави та Комсомольська попросили львівських депутатів не тиснути на Печерський суд

Мери Полтави та Комсомольська попросили львівських депутатів не тиснути на Печерський суд

Мер Полтави Олександр Мамай і мер Комсомольська (Полтавська обл.) Сергій Супрун закликали львівську міськраду припинити тиск на суд щодо справи проти екс-прем'єр-міністра, лідера Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

"Ми стурбовані таким відвертим і жорстким тиском на суд і категорично виступаємо проти використання органів місцевого самоврядування у роздуванні політичного протистояння", - заявили мери.

За словами міських голів, їхня позиція полягає в тому, що суд без жодного втручання ззовні повинен дати оцінку цій справі.

"Саме тому, що ці слухання дійсно мають резонансний і загальносуспільний характер, не повинно бути ніяких політичних впливів на розгляд справи", - сказано в повідомленні, направленому до всіх міських голів і місцевих рад усіх рівнів України.

Мери закликали львівських колег припинити тиск на суд і зосередитися на наближених до життя громадян проблем, заради вирішення яких виборці їх обрали депутатами.

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада заступилась за Тимошенко, закликавши українців не бути байдужими.

На виборах до органів місцевої влади у 2010 році Мамай був висунутий від партії "Совість України". Супрун є представником Партії регіонів і був вперше обраний на посаду мера Комсомольська у 2006 році.

У Львівській міськраді з 90 депутатських мандатів 55 - у представників Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Мери Полтави та Комсомольська попросили львівських депутатів не тиснути на Печерський суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути