понеділок, 28 липня 2014 03:48

Мера Кременчука поховають у вівторок

Мера Кременчука поховають у вівторок
Олег Бабаєв Фото: novosti-tchasa.ru

Мера Кременчука Олега Бабаєва, застреленого в суботу пострілом в груди, поховають у вівторок на Новореєвському цвинтарі, біля могили екс-мера міста Івана Пономаренка. Про це повідомив журналістам у неділю виконуючий обов'язки мера міста Віктор Калашник.

"Прощання з мером відбудеться з 10.00 до 12.00 у Міському палаці культури, всі бажаючі попрощатися з Олегом Мейдановича можуть прийти в МДК", - сказав Калашник.

Він додав, що звідти буде організовано перевезення тих, хто бажає попрощатися з Бабаєвим, на кладовищі. Разом з тим, батьки загиблого мера хотіли, щоб їх сина поховали в його рідному місті Курську (Росія), проте його діти і друзі попросили зробити це в Кременчуці.

Як повідомлялося, 26 липня близько 10 ранку біля свого будинку пострілом в груди був убитий мер Кременчука Олег Бабаєв. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тривають слідчо-оперативні заходи. Бабаєв був обраний мером міста в 2010 році. У 2007 році був призначений головою наглядової ради ВАТ "Кременчукм'ясо". З 23 листопада 2007 по 4 лютого 2011 року - народний депутат України шостого скликання (обраний від Блоку Юлії Тимошенко). Очолював Полтавську обласну федерацію дзюдо, був почесним президентом футбольних клубів "Кремінь" і "Ворскла".

Зараз ви читаєте новину «Мера Кременчука поховають у вівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути