середа, 23 квітня 2014 16:36

Мер Донецька хоче референдуму в кінці травня

Мер Донецька хоче референдуму в кінці травня
Фото: liga.net

Донецький міський голова Олександр Лук'янченко вважає, що необхідне термінове прийняття Верховною Радою закону про місцевий референдум і проведення 25 травня на його основі референдуму у Донецькій області.

Про це він сказав на зустрічі господарсько-адміністративного активу з головою Донецької обласної державної адміністрації Сергієм Тарутою .

"Щоб ми, не витрачаючи великі фінансові ресурси, віддрукували 2 млн. 800 бюлетенів і люди прийшли і віддали свій голос. Треба визначити питання референдуму... Ми знімемо максимальну напругу...", - сказав мер.

Якщо цього не зробити, то за словами градоначальник Донецька область матиме серйозні проблеми.

"Промовчимо і далі що? Якщо ми не переборем їх інтелектуально, то фактично поховаємо регіон", - сказав він, підкресливши, що питання проведення легітимного референдуму потрібно вирішувати швидко, так як "Донецька народна республіка " призначила референдум на 11 травня.

Референдум 25 травня захистить від зриву виборів у Донецькій області, - вважає мер

Мери і голови районів, вислухавши Лук'янченко, вирішили максимально швидко підготувати колективне звернення до парламенту з проханням невідкладно прийняти закон про місцеві референдуми.

Зараз ви читаєте новину «Мер Донецька хоче референдуму в кінці травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути