неділя, 20 квітня 2014 11:50

Менти збирали відкати й виконували завдання "сім'ї" екс-міністр внутрішніх справ

Менти збирали відкати й виконували завдання "сім'ї" екс-міністр внутрішніх справ
фото: ua.comments.ua

Останні чотири роки міліція стояла на шухері у банди Януковича. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.


"Нещодавно дзвонив трьом начальникам міліції східних областей. Питав, на кого спираються. Відповідь: 20–50 чоловік із декількох десятків тисяч. Кажуть: "Они, суки, привыкли только на базарах собирать откаты и выполнять бизнес-задания "семьи". Не можем заставить работать. Син Януковича особисто проводив усі призначення. По Україні йшлося про начальників обласних управлінь та їхніх замів. На Сході — аж до керівників райвідділів і заступників. Вони отримували вказівки та конверти з доплатами. Сьогодні суми збільшені в рази. Тисячі доларів доплачують кожному, кого досі не змінили. Влада банально не встигає це зробити", - зауважив він.


За його словами, потрібно критикувати чинного міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Але не звільняти.


"Чому даїшники в Києві? Щонайменше п'ять тисяч екіпажів мають стояти у прифронтовій зоні, збудувати блокпости і з автоматами перевіряти кожну машину. Спецпідрозділ "Титан" — охороняти всі державні установи. Натомість стоять в алкогольних відділах, ювелірних магазинах. Спецпідрозділ "Сокіл" має знешкоджувати озброєні групи. Вперед — за три ночі наведіть порядок", - наголосив Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Менти збирали відкати й виконували завдання "сім'ї" екс-міністр внутрішніх справ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути