вівторок, 20 серпня 2013 05:46

Меліхова розповіла, як Герега відмахнулась від журналістів, а Лук'янов командував міліцією

Меліхова розповіла, як Герега відмахнулась від журналістів, а Лук'янов командував міліцією
Тетяна Меліхова. Фото: file.liga.net

Депутат Київради від фракції ВО "Батьківщина" Тетяна Меліхова розповіла в ефірі телеканалу ТВі, як секретар столичного органу влади Галина Герега відмовилась допомагати журналістам потрапити до будівлі Київради, а народний депутат-"регіонал" Владислав Лук'янов керував діями міліції.

"Я зайшла до зали, подивилася, що дійсно там вже пані Герега, пан Крамаренко (заступник Попова), сидять депутати. Не можу сказати, щоб там було більше ніж 61 депутат – 50% від обраних у 2008 році до Київради. У залі були також журналісти", - зазначила Меліхова.

Разом з тим, за словами депутата, їй почали надходити телефонні дзвінки від колег із фракції "Батьківщина", які не могли пройти до середини будівлі Київради, з проханням спуститись і допомогти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сесія Київради тривала вісім хвилин

"Дзвонили також і журналісти, що вони не можуть потрапити. Щодо журналістів, то я підійшла до пані Гереги і кажу: "Увімкніть гучномовець і дайте відповідь, чому журналісти і депутати не можуть потрапити". Пані Герега відхрестилася і каже: "Йдіть униз, там перепустки, там з'ясовуйте, розбирайтесь! До мене – ніякої справи!" - переповіла опозиціонерка.

За її словами, вона спустилась і намагалась вийти до своїх колег, але її не пропустили народні депутати від Партії регіонів.

"Там стоїть пан Лук'янов і керує процесом, Тадеєв також там і ще приблизно 20 народних депутатів. Вони кажуть: "Тетяно Іванівно, ми блокуємо не тільки вхід, але й вихід! Ви розумна жінка – одна з нами не будете боротися!" Ну, смішно! Але ж дійсно керували міліцією народні депутати з Партії регіонів", - наголосила Меліхова.

Зараз ви читаєте новину «Меліхова розповіла, як Герега відмахнулась від журналістів, а Лук'янов командував міліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути