субота, 20 вересня 2014 13:43

Медведєв заявляє, що Європа заплатить за санкції проти Росії

Медведєв заявляє, що Європа заплатить за санкції проти Росії
Дмитро Медведєв Фото: укроп.org

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що Європі доведеться заплатити за санкції проти його країни своєю часткою на російському ринку.

"Ми рано чи пізно в будь-якому випадку домовимося, це ж абсолютно очевидно", - сказав він, кажучи про взаємні обмеженнях, в тому числі доступ на ринки.

"Санкції не тривають нескінченно", - сказав він в програмі "Вести в субботу".

"Але ті ніші, які будуть в нашій економіці вже зайняті - або нашими виробниками, на що ми дуже сподіваємося, або іншими іноземними виробниками - в ці ніші європейські партнери повернутися не зможуть", - попередив він.

"Це та ціна, яку Європі доведеться заплатити", - заявив Медведєв.

Прем'єр також заспокоїв підприємців з Азії та Латинської Америки, які мають намір увійти на російський ринок на місце європейських постачальників, що в разі нормалізації відносин РФ з Європою їх позиції тут не потраплять під загрозу.

"Ну, ми ж пристойні люди", - заявив він.

"Якщо ми про щось домовимося, ми виконуватимемо ті контракти, які у нас існують, в тому числі з нашими латиноамериканськими партнерами і азіатськими теж, безумовно", - сказав глава російського уряду.

"А ті, хто готовий знову буде повернутися, зможе повернутися тільки на ту частку, яка залишиться, не більше того", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв заявляє, що Європа заплатить за санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути