вівторок, 19 липня 2011 17:53

Медведєв розповів, коли визначиться з виборами

Медведєв розповів, коли визначиться з виборами

Президент Росії Дмитро Медведєв просить громадськість "зовсім трохи" почекати до того моменту, коли він оголосить про свої плани у зв'язку з майбутніми президентськими виборами.

"Я пропоную ще трохи запастися терпінням. Зовсім ненадовго. Я про все скажу, що я буду займатися: чи буду я президентом чи іншу собі роботу знайду ... Сподіваюся, що моя відповідь вас в кінцевому рахунку не розчарує", - сказав Медведєв, якого цитує Лігабізнесінформ із посиланням на Бі-бі-сі.

На прохання прокоментувати недавню заяву прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна про те, що після виборів "доведеться зайнятися гігієною", Медведєв зауважив, що після будь-якої виборчої кампанії потрібно застосувати засоби гігієни.

"Тільки тому, що будь-яка виборча кампанія супроводжується вкидання різного роду інформації, використанням різних технологій, іноді не дуже чистих", - додав глава держави.

Раніше обидва учасники російського тандему всіляко уникали відповіді на питання про свою участь у виборах 2012. Між тим, екс-спікер Ради Федерацій РФ Сергій Миронов не виключив, що вони обидва відмовляться від участі в гонці, але підтримають третього кандидата, "який і отримає більшість голосів".

Зараз ви читаєте новину «Медведєв розповів, коли визначиться з виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути