пʼятниця, 25 травня 2012 15:07

Медведчук може працювати на різних посадах, але йому нецікаво бути депутатом - політолог

Медведчук може працювати на різних посадах, але йому нецікаво бути депутатом - політолог
На думку Погребинського, всі ці чутки про повернення Медведчука у велику політику безпідставні. Фото: glavcom.ua

Колишній голова Адміністрації президента Леоніда Кучми й кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук не збирається працювати в органах виконавчої влади.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив директор Київського інституту конфліктології і політичних досліджень Михайло Погребинський.

"На стільки я зрозумів із того, що чув від Медведчука по його інтернет-проектах, він не збирається брати участі в органах виконавчої влади, – говорить політолог. – І бути народним депутатом він також не збирається. Тому мені здається, що всі ці чутки не мають під собою підстав. Принаймні у сьогоднішніх обставинах немає підстав говорити про це. Хоча, можливо, якісь стратегічні плани щодо майбутнього в нього існують".

За словами Погребинського, Медведчук уже давно пояснює зміст своєї політичної активності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кармазін заявив, що на місце Азарова може сісти Медведчук

"Очевидно він хоче просто об'єднати навколо певних ідей максимальну кількість народу. Користується для цього виходом у публічну сферу, інтернет-простір, телебачення тощо і пропагує ті ідеї, які він поділяє. А далі вже про якісь конкретні плани він нічого не говорив. Єдине, що він запевняв, що не збирається бути народним депутатом, тому йти на вибори не хоче", – зазначив політолог.

Він також прикинув можливий розвиток подій щодо майбутньої суспільної активності Віктора Медведчука.

"Медведчук – кваліфікований управлінець, тому теоретично може на різних посадах працювати. Якщо з тими ідеями, які він практично зараз починає пропагувати буде підтримка досить широкого кола людей, тоді з того можна собі уявити, що буде там громадська організація, яка теоретично може мати вплив на прийняття державних рішень. Керувати проведенням референдумів і громадських акцій, які можуть демонструвати суспільству свою позицію, зацікавлених людей тощо", – підкреслив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук може працювати на різних посадах, але йому нецікаво бути депутатом - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути