понеділок, 03 жовтня 2011 16:38

Медики наполягають, що Іващенка треба лікувати у неврологічному стаціонарі

Медики наполягають, що Іващенка треба лікувати у неврологічному стаціонарі

Медики провели обстеження колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка, який перебуває в СІЗО, і рекомендують йому лікування в неврологічному стаціонарі.

Про це повідомив адвокат Іващенка Борис Нечипоренко.

"У порівнянні з п'ятницею, коли засідання суду перенесли через погане самопочуття Іващенка, стан його здоров'я не змінився", - сказав Нечипоренко в понеділок.

За його словами, колишній в.о. міністра перебуває в камері, його відвідують лікарі. У медичну частину СІЗО Іващенко лягати відмовився через побоювання захворіти ще на якусь хворобу.

Адвокат підкреслив, що на минулому тижні після обстеження Іващенка лікар рекомендував йому лікування в умовах неврологічного стаціонару. Що стосується безпосереднього лікування, то необхідних ліків, призначених лікарем, у слідчому ізоляторі немає.

Як повідомлялося раніше, 20 серпня 2010 року Генпрокуратура порушила проти Іващенка кримінальну справу за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем). Проти Іващенка було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Деякий час він перебував у лікарні швидкої допомоги, окрім того, оголошував голодування.

Раніше, син заарештованого екс-в.о. міністра оборони звернувся до дипломатичних представництв та міжнародних організацій з приводу погіршення здоров'я його батька. "Фактично він кинутий державою напризволяще і, не отримуючи необхідної медичної допомоги, поступово стає інвалідом (якщо вже не став)", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Медики наполягають, що Іващенка треба лікувати у неврологічному стаціонарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути