понеділок, 22 квітня 2013 04:30

"Маємо внутрішнього ворога" - Тягнибок

"Маємо внутрішнього ворога" - Тягнибок
Фото: poltava.pl.ua

У неділю в урочищі Холодний Яр на Черкащині  під час урочистостей зі вшанування пам'яті полеглих борців за волю України лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок акцентував увагу присутніх на внутрішніх ворогах України:

"Вся історія України показує нам, що, як і раніше нас оточували зовнішні вороги, але дуже небезпечними були внутрішні. Які ставали яничарами і пили кров з української нації і позбавляли нас завтрашнього дня. Так і сьогодні. Маємо пам'ятати про тих, хто хоче розшматувати Україну. Які все роблять, щоб українська держава була розділена.  Щоби ми втратили свою історію. Щоби ми втратили можливість виховувати своїх дітей в українському національному дусі. Щоби взагалі забули, що ми українці і якого ми роду. Маємо внутрішнього ворога, який сьогодні безжально грабує Україну. Який принижує українців. Сьогодні вони формують образ, ніби все, що українське – немодне, неперспективне, не має майбутнього. Ми маємо знати, що все, що українське – найкраще"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо ми два дні будемо українцями, а інші 363 – рабами, то нічого не вийде" - Томенко

"Ми живемо не тільки для того, аби набивати собі шлунки і задовольняти фізичні потреби. Ми це робимо заради української нації. Сьогодні вона в біді. Ми з вами є передовим загоном, який має зберегти нашу велич, нашу волю. Борімося, не стіймо на колінах! Піднімаймо людей на боротьбу! Це треба робити! Іти і боротися за наше завтра!" - закликав Тягнибок.

Опісля промови в очільника "Свободи" люд просив автографи, дехто з ним фотографувався. Всього від "Свободи" прибуло п'ятеро нардепів. Також вчора Холодний Яр відвідала Ірина Фаріон. Від "Батьківщини" на урочистості приїхав Микола Томенко. Депутатів від УДАРу на заходах не було.

Зараз ви читаєте новину «"Маємо внутрішнього ворога" - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

377

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути