понеділок, 22 квітня 2013 03:13

З понеділка у столиці Австрії триватимуть Дні Києва

З понеділка у столиці Австрії триватимуть Дні Києва
Фото: photo.i.ua

З понеділка, 22 квітня, у столиці Австрії — Відні — триватимуть Дні Києва. Протягом трьох днів поспіль столиця України презентуватиме не лише національну культуру, а й низку інвестиційних проектів, передає УНН з посиланням на прес-службу Кабінету Міністрів України.

Так, під час бізнес-форуму, у якому візьмуть участь представники близько 25 київських компаній та майже 70 австрійських, міськдержадміністрація представить програму "Київ інвестиційний", у якій окреслить усі стратегічні напрями розвитку міста, та представить проекти, де передбачається участь інвесторів.

Крім того, голова КМДА Олександр Попов відвідає міжнародні компанії ("Siemens" та "Famed") і ознайомиться з новітніми технологіями та новаціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парижани вимагають не приймати законопроект про одностатеві шлюби

На офіційному рівні передбачена низка протокольних зустрічей офіційної делегації Києва з керівництвом міста-партнера Відня.
Заплановано і ряд мистецьких подій та відкриття пам'ятника українським козакам у 19-му районі Відня.
Крім того, у концертній залі "Stadthalle" відбудеться виступ славнозвісного Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. Павла Вірського.

Довідка: Київ та Відень є містами-партнерами з 1992 року — саме тоді був підписаний перший меморандум про дружбу та співпрацю між двома містами. З нагоди відзначення 20-річчя побратимських стосунків на початку липня у 2012 році під час візиту мера Відня до Києва було підписано меморандум про поглиблення співпраці між двома столицями.
Крім того, під час Днів Відня у Києві, що відбулися восени минулого року, в українській столиці було організовано українсько-австрійський бізнес-форум "Київ-Відень", основною темою якого стали технології та стратегії розвитку міста, зокрема, у сферах енергозбереження, утилізації сміття, розвитку транспортної інфраструктури, туризму, будівництва тощо.

Зараз ви читаєте новину «З понеділка у столиці Австрії триватимуть Дні Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути