неділя, 15 січня 2017 17:34

Матіос обіцяє розібратись в заявах Білецького про сепаратистів

Матіос обіцяє розібратись в заявах Білецького про сепаратистів
Прокурор Анатолій Матіос / фото: Українська правда

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос готовий провести розслідування сказаного в заяві народного депутата Андрія Білецького.

Про це пише в себе на сторінці у соцмережі Facebook.

"Перевіримо ретельно, безпристрасно і за законом. Радикальність претензій у блозі, а не через у повній мірі дієвий інструмент депутатського звернення нардепа Білецького дещо здивувала. Опублікований через блог емоційно-не притаманний бойовому офіцеру радикалізм сповідує інша, а не цивільний корпус чи "Азов" політична сила", - натякнув Матіос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацгвардія просить перевірити заяви Білецького

Колишній командир Андрій Білецький заявив про покривання керівництвом Національної гвардії офіцерів-сепаратистів, а також про корупційну складову.
"Ми вже маємо докази того, що ця система краде кожну третю гривню. Невдовзі я буду готовий оприлюднити ці факти. Керівництво Національної гвардії несе загрозу обороноздатності країни. Останні приклади, які з'явились у медіа-просторі – що командир Центрального оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії, полковник Олександр Голяков – сепаратист.У лютому 2014 року він під прапорами "Партії Регіонів" створював Криворізький Антимайдан та закликав людей записуватись у "Криворізьку гвардію". Полку "АЗОВ" Нацгвардія у 2016 році не виділила жодної бойової машини, бійці отримували найнижчу зарплатню, минулий рік полк завершив з величезними боргами, а водночас керівництво завалило полк перевірками та інспекціями".
Зараз ви читаєте новину «Матіос обіцяє розібратись в заявах Білецького про сепаратистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути