неділя, 15 січня 2017 14:32

Нацгвардія просить перевірити заяви Білецького

Національна гвардія звернулась до військової прокуратури та СБУ з проханням перевірити факти, викладені у ЗМІ народним депутатом Андрієм Білецьким.

Про це йдеться у заяві Нацгвардії

На думку Білецького, на керівних посадах перебувають відверті сепаратисти, керівництво Національної гвардії несе загрозу обороноздатності нашої держави, та у самій структурі діє системна корупція.

"Останні приклади, які з'явились у медіа-просторі – що командир Центрального оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії, полковник Олександр Голяков – сепаратист. У лютому 2014 року він під прапорами "Партії Регіонів" створював Криворізький Антимайдан та закликав людей записуватись у "Криворізьку гвардію", - заявив Білецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Красти стали менше" - генерал подарував військовим квартири

Прес-служба оприлюднила листи від командувача Нацгвардії Юрія Аллерова до голови СБУ Василя Грицака та головного військового прокурора Анатолія Матіоса з проханням перевірити зазначені факти.

 

7 січня минає 1000 днів антитерористичної операції на Донбасі. Тодішній виконувач обов'язків президента Олександр Турчинов оголосив про її початок 13 квітня 2014 року.

"Характерна ознака війни на Донбасі — подвійні стандарти. Агресія Росії гібридна. Наша оборона — двозначна", — каже 48-річний Валентин Бадрак, директор Центру досліджень армії. — "За 1000 днів не запровадили термін "війна", користуємося поняттям АТО. На початку війни був великий патріотизм. Він втілився у створення добровольчих батальйонів. Їх звели нанівець, питання військ територіальної оборони не врегулювали".

Зараз ви читаєте новину «Нацгвардія просить перевірити заяви Білецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути