четвер, 16 січня 2014 18:18

Масовий вихід "регіоналів" не відбудеться — Золотарьов

Масовий вихід "регіоналів" не відбудеться — Золотарьов
Фото: tsn.ua

Політолог Андрій Золотарьов переконаний, що масовий вихід "регіоналів" з фракції не відбудеться попри те, що будуть незгодні.

Про це експерт розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Скоріше буде буря в келиху, ніж почнеться масових вихід "регіоналів". Всі "регіонали" сковані одним ланцюгом. Вони будуть не згодні, але піти — це приректи себе на великі неприємності і політичну смерть. Є приклад Маркова, як політична сила діє по відношенню до тих хто не виконує внутрішній регламент. Дійсно, там дуже багато обурених. Зокрема, тим що певні мажоритарними не отримали бажаного у бюджеті. Сьогоднішнє голосування показало, що кожен "регіонал" ніщо. Для їхнього хазяїна вони нулі. Януковича не цікавить їх думка, незадоволення, образи. Банкова і далі буде ламати незгодних", - розповів Золотарьов.

Експерт вважає, що влада штовхає країну до радикалізації.

"У мене таке враження, що ці ідіотські законопроекти авторства Колісніченко-Олійника — це політтехнологічна гра. Щоб відволікти увагу на другорядні речі. Відволікти від прийняття такого суперечливого бюджету, який може принести українцям багато неприємних сюрпризів. Це суто така політична поведінка нашої влади", - зауважив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні пророкують катастрофу через держбюджет-2014

Політолог зазначає, що опозиції треба об'єднуватися, щоб якось сприяти владі.

"Сьогодні опозиція у Верховній Раді показала політичну неспроможність. Або вони грають домовлену гру, або вони професійно непридатні протидіяти владі. Опозиція не могла блокувати прийняття бюджету, бо пенсіонери і бюджетники звинуватили у невиплаті пільг. Проте опозиція мала намагатися внести правки і домовлятися за бюджет", - додав він.

Нагадаємо, позафракційна Інна Богословська заявила, що Адміністрація президента "використала в темну" депутатів фракції Партії регіонів. Оскільки домовленість голосувати була лише за бюджет. Більшість депутатів не знали щодо їм доведеться голосувати за зміни до регламенту.

Зараз ви читаєте новину «Масовий вихід "регіоналів" не відбудеться — Золотарьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути