понеділок, 26 вересня 2011 12:50

Машину одеського соратника Ляшка закидали "коктейлем Молотова"

Машину одеського соратника Ляшка закидали "коктейлем Молотова"

Невідомі зловмисники скоїли напад на автомобіль одного з лідерів Одеської обласної організації Радикальної партії, депутата Балтської районної ради Євгена Кифоренка. Про це УНН повідомили у прес-службі партії.

В автомобіль "Шевроле Орландо" вкинули дві пляшки з запальною рідиною. Втім, вибуху не сталося. Серед наслідків – повністю вибиті вікна, розбите лобове скло та обгорілий салон. Слідчо-експертна група Балтського райвідділу МВС, що прибула за викликом, зробила однозначний висновок про навмисне скоєння злочину.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко каже, що Кифоренко є одним з найактивніших членів партії, мало не щодня проводить зустрічі з земляками, тож намотував своїм автомобілем сотні тисяч кілометрів. Політик переконаний, що інцидент ініційований владою, яка таким варварським чином спробувала завадити активній діяльності партійця.

Крім того, Ляшко повідомив, що це вже не перший випадок нападу на його однодумців. Нещодавно практично такий же інцидент трапився з членом Радикальної партії у Могилів-Подільському Вінницької області. Невідомі важкими предметами вибили усі вікна автомобіля "Фольксваген", розбили фари, повороти, пошкодили кузов, порізали шини. Машина відновленню не підлягає.

Зараз ви читаєте новину «Машину одеського соратника Ляшка закидали "коктейлем Молотова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути