понеділок, 14 жовтня 2013 18:13

"Марш Боротьби" зібрав у Києві приблизно 15 тисяч людей
6

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Колона маршу "Свободи" рушила від парку Шевченка по вулиці Володимирській у сторону Михайлівської площі. Попереду неї несуть синьо-жовтий та червоно-чорний прапори, передає кореспондент Gazeta.ua.

Марш очолюють "свободівці" Олег Тягнибок, депутати Андрій Іллєнко, Андрій Мохник, Ігор Швайка. Також присутній позафракційний нардеп Сергій Міщенко. Учасників маршу супроводжують міліціонери. Для організації руху вони перекрили одну сторону вулиці Володимирської.

"Доки ми, українці, будемо терпіти чужих хазяїв у себе вдома? Ми маємо самі бути господарями у нашому домі і ніхто не має права нам вказувати, хто є нашими героями та підміняти їх", - сказав Тягнибок.

На розі вулиці Володимирської та Богдана Хмельницького невідомі виставили у вікно червоні комуністичні прапори. Мітингувальники зустріли їх криками: "Ганьба" та свистом.

В колоні "Свободи" близько 15-ти тисяч людей.

Нагадаємо, сьогодні, 14 жовтня , ВО "Свобода" у Києві "Маршем Боротьби" відзначить 71-ту річницю створення Української повстанської армії. На мітингу комуністів сьогодні влаштували бійку між мітингувальниками і націоналістами, які прийшли до пам'ятника Леніну.

Зараз ви читаєте новину «"Марш Боротьби" зібрав у Києві приблизно 15 тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

514

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути