неділя, 15 грудня 2013 10:36

Майже всі виборчі дільниці в п'яти округах відкрилися вчасно - голова ЦВК

Майже всі виборчі дільниці в п'яти округах відкрилися вчасно - голова ЦВК
Фото: molbuk.ua

Практично всі виборчі дільниці в п'яти округах, де проходять повторні вибори народних депутатів, відкрилися вчасно, повідомив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський.

"За оперативною інформацією, отриманою Центральною виборчою комісією від окружних комісій всіх 5 округів, де сьогодні проводяться повторні вибори народних депутатів України, на всіх 648 виборчих дільницях, створених у цих округах, голосування почалося о 8 годині ранку, як і передбачено законом про вибори", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю.

За словами Охендовського, окремі затримки з початком голосування були одиничними, обчислювалися лише кількома хвилинами і носили технічний характер.

"Очевидно, що такі затримки не матимуть суттєвого значення для процедури голосування в цілому", - вважає голова ЦВК.

Він підкреслив, що всі дільничні виборчі комісії на даний момент працюють у відповідності з законом, забезпечуючи голосування виборців. "Інформації про якісь надзвичайні події на виборчих дільницях в ЦВК не надходило", - розповів Охендовський.

"Ми вживаємо всі необхідні заходи для того, щоб голосування пройшло спокійно та організовано, а підрахунок голосів і встановлення підсумків голосування в округах були проведені відповідно до вимог закону. Голос кожного виборця має бути врахований так, як він був відданий в бюлетені", - заявив глава ЦВК.

Зараз ви читаєте новину «Майже всі виборчі дільниці в п'яти округах відкрилися вчасно - голова ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути