четвер, 04 серпня 2016 09:42

Магера пояснив відмову від поліграфа щодо хабарів партії Януковича

Магера пояснив відмову від поліграфа щодо хабарів партії Януковича
Фото: ua.glavred.info

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера не довіряє правоохоронцям, тому відмовився проходити поліграф у справі чорної бухгалтерії Партії регіонів.

Про це пише "Українська правда".

"НАБУ викликає мене на допит як свідка, чудово знаючи, що в мене немає жодної інформації по цій справі, по так званій чорній бухгалтерії Партії регіонів. Я відмовився, тому що в даних умовах довіряти подібним технічним засобам, а точніше людям, які обслуговують їх, абсолютно не можна", – заявив Магера.

Він зазначив, що редакцію статті Кримінального кодексу, за якою зараз іде розслідування, змінили пізніше, ніж вчинені злодіяння. Тому судити за нею людей незаконно.

"Я не кажу, що це було добре чи погано зроблено окремими фігурантами цієї так званої чорної каси Партії регіонів. Мені самому цікаво дізнатися, чи вона насправді існувала", – додав Магера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли буде готова експертиза чорної бухгалтерії "регіоналів"

Нагадаємо, 30 травня Національне антикорупційне бюро розпочало розслідування на підставі заяви Віктора Трепака, колишнього заступника голови СБУ. Він передав документи, які підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівкових коштів на суму майже $2 млрд низці колишніх та нинішніх високопосадовців, серед яких фігурує і керівник ЦВК Михайло Охендовський.

Зараз ви читаєте новину «Магера пояснив відмову від поліграфа щодо хабарів партії Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути