середа, 28 травня 2014 09:32

Ляшко пригрозив головам виборчкомів: "Повернусь із Східного фронту - руки дійдуть до усіх"

Ляшко пригрозив головам виборчкомів: "Повернусь із Східного фронту - руки дійдуть до усіх"
Фото: Facebook

Народний депутат, кандидат в президенти та депутати до Київради Олег Ляшко заявляє про фальсифікацію на столичних виборах.

Про це йдетья на його сторінці у мережі Facebook.

"Я вже писав, що на окремих дільницях нам "намалювали" аж один голос! Наші спостерігачі назбирали цілу теку Актів про різноманітні порушення. Наведу лише кілька прикладів.

Виборча дільниця №800039, адреса м. Київ, вул. Ломоносова, 61, в студентському гуртожитку. Офіційним спостерігачем Крикуновим Д.О. було виявлено факт масового заповнення контрольних талонів від виборчих бюлетенів - два члени комісії ставили на них підписи замість виборців. При цьому голова комісії з виборчих списків диктувала номери невідомих виборців та прізвища сторонніх осіб, підписи яких потрібно поставити до контрольних талонів виборчих бюлетнів.

Більш того, нашому спостерігачу, який зафіксував на відео факти підробки підписів в контрольних талонах, почали погрожувати та створювати перешкоди в складанні актів про порушення. Самі акти в кінці засідання виборча комісія навіть не оголосила!

Згідно закону про місцеві вибори, це є підставою для повторного підрахунку голосів членами ТВК №214.

Подібні порушення були зафіксовані ще на кількох дільницях.

А ось на дільниці №800060 пускати виборців припинили раніше 20.00, що суперечить виборчому законодавству. Натомість після 23.20 на цю дільницю було вибірково допущено близько 300 невстановлених осіб! Ці порушення зафіксував наш спостерігач Бабанін Є.Б.

Ганьба підрахуям! Вимагаю перерахунку голосів! Буду боротися за кожен голос, який ви, друзі, віддали за мене та мою команду!", - заявив нардеп.

Також Ляшко попередив членыв виборчкомів, які "вкрали" голоси у цього партії.

"Попереджаю усіх, хто зараз займається фальсифікаціями виборів у Київраду - голів, секретарів та членів комісій, які продали свою совість і крадуть у киян право на вільний вибір. Кожен з вас - мій особистий ворог. Повернусь із Східного фронту - і руки дійдуть до усіх. Ми фіксуємо усі порушення і за кожен вкрадений голос будете відповідати згідно з усією суворістю воєнного часу. Не дивуйтесь, якщо чорні чоловічки зненацька завітають до вас додому. Красти голоси у Радикальної партії - це принижувати не тільки мене і моїх побратимів. Це приниження більше ста тисяч киян, які нас підтримали. Не пробачимо!", - написав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко пригрозив головам виборчкомів: "Повернусь із Східного фронту - руки дійдуть до усіх"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути