четвер, 31 травня 2012 22:09

Ляшко "поактивнічав" у Донецьку, розраховує там отримати 5-10% голосів
9

Фото: Фото: Тетяна ЗАРОВНА

З допомогою Донецька Ляшко розраховує увійти до парламенту лідером власної партії.

"Упевнений, що саме в Донецьку зможу набрати не менше 5-10% голосів", - заявив Gazeta.ua Олег Ляшко.

Нардеп Олег Ляшко сьогодні, 31 травня провів день у Донецьку, спілкуючись зі своїми прихильниками. Він очолив мітинг на площі Привокзальній, під час якого підтримав підприємців, торгівлю яких мерія збирається знищити без виплати будь-якої компенсації. Під приводом реконструкції в рамках Євро-2012 місцева влада домагається знесення 73 магазинів.

"З нами поводяться, як у роки сталінських репресій - розкуркулюють, відбирають нажите непосильною працею, - заявив підприємець Олександр Дворянов. - Реконструкція вокзалу завершена, але з нами розірвали договори оренди землі, хоча ми нікому не заважаємо. Кажуть, що у нас малі архітектурні форми, а у нас будівлі на фундаментах, комунікації. Ми світ за очі підемо, якщо нас звідси виженуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко не голосуватиме за доторканність депутатів, бо його "можуть посадити"

"Напередодні кризи я возила різні дрібнички з Китаю, взяла іпотеку на 19 років, а потім розмитнення піднялося і мій бізнес накрився. Тепер свій магазинчик просто здаю, - розповіла Gazeta.ua підприємець Олена, самотня мати 2 малюків, - А під час кризи заморозилось на невизначений час і будівництво "Альтком", куди я внесла взяті у банку 58 тисяч доларів. Будинок повинні були здати 2 роки тому, але нічого не будується. Іпотечний кредит змушена відшкодовувати з грошей, які беру за оренду і ледве зводжу кінці з кінцями. Якщо магазин знесуть, банк зробить нас з дітьми бездомними".

"В Україні олігархи будують олігархічну державу для таких, як Олександр Янукович, - заявив у своєму виступі Ляшко. - Для бізнесу таких як син Президента не існує ні перевірок, ні податків, а з вашою допомогою штопають дірки в бюджеті і вас же ображають. Думаєте вони не розуміють, що ви будете голодувати, якщо вас знести? Прекрасно розуміють! Але сьогоднішню владу ваша доля не хвилює - їй не потрібен середній клас. Але за забором вони не відсидяться! Сьогодні вони знесуть вас, а завтра ви знесе їх палаци!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Тимошенко бачить далі свого носа, вона повинна рухати Україну в Європу - Ляшко

Під дощем керівника "Радикальної партії" слухали чотири десятки людей. Вони написали плакати: "Руки геть від нашої власності!", "Лук'янченко нахабно бреше!", "Судді - маріонетки в руках у влади".

"Про цю ситуацію я дізнався завдяки Фейсбуку, мені залишив повідомлення один із постраждалих, і я єдиний народний депутат, який відгукнувся на заклик про допомогу, єдиний, кому не байдужа ваша доля", - сказав Ляшко.

Нардер закликав присутніх не здаватися і обіцяв очолити їхню боротьбу за права. Після мітингу він роздав візитки всім бажаючим і здійснив прогулянку по вокзалу в супроводі місцевих людей похилого віку.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко "поактивнічав" у Донецьку, розраховує там отримати 5-10% голосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути