вівторок, 10 грудня 2013 17:16

"Львівська міліція — з народом" - начальник обласного управління МВС

"Львівська міліція — з народом" - начальник обласного управління МВС
Олександр Рудяк. Фото: galnet.org

ДАІ Львівщини не перешкоджала автобусам, що цієї ночі відвозили демонстрантів на Євромайдан у Київ.

Про це заявив начальник ГУ МВС України Львівщини Олександр Рудяк на прес-конференції щодо ситуації в області.

Журналісти нарахували 10 екіпажів ДАІ в Дублянах на виїзді зі Львова з боку столиці. Один автобус з мітингувальниками ДАІ-вці зупиняли чотири рази.

"На дорогах були ускладнені погодні умови. Попри це ми нікого не розвертали, а лише попереджали водіїв про небезпеку. Жоден автобус не простояв довше півтори години, за законодавством ми маємо право затримувати їх до двох годин. Всі автобуси виїхали до Києва — і ті, які везли пікетувальників, і ті, що везли релігійні громади на прощі. Один автобус на вимогу ДАІ не зупинився. На інших ділянках дороги також було посилене патрулювання. В Дрогобичі стояло 12 екіпажів, на гірському перевалі — вісім. Разом з МНС-никами розтягували перевал, на якому дві фури перекрили проїзд", - сказав Рудяк.

Він запевняє, що міліція області працює в штатному режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я мріяв це побачити"- голову Леніна кидали по бульвару Шевченка, а його тіло розібрали на сувеніри

"Сьогодні провели обшуки і затримання п'ятьох осіб, що мають стосунок до організованої злочинності. Вчора затримали заступника мера Жовкви на хабарі п'ять тисяч гривень. Люди хочуть, щоб міліція суворо дотримувалася законодавства. Але коли щось в цьому законодавстві їм не подобається, одразу вимагають, щоб робили так, як їм хочеться. Ситуація "Ми хочемо — ви мусите" на Львівщині не діє", - зазначив начальний міліції області.

"Розганяти мирні демонстрації ніхто не буде. На Євромайдані у Львові затримали кілька людей, на яких вказали самі координатори акції. Вони порушували порядок, кидали петарди, в одного виявили пневматичний пістолет. Львівська міліція — з народом", - додав Рудяк наприкінці розмови.

Зараз ви читаєте новину «"Львівська міліція — з народом" - начальник обласного управління МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути