пʼятниця, 26 липня 2013 14:08

Лукашенко не приїде у Київ, а піде в аквапарк у Мінську - ЗМІ

Лукашенко не приїде у Київ, а піде в аквапарк у Мінську - ЗМІ
Олександр Лукашенко. Фото: www.1tvnet.ru

Президент Білорусі Олександр Лукашенко сьогодні має відвідати мінський аквапарк.

Про це повідомляє повідомляє прес-служба білоруського президента.

"Олександр Лукашенко ознайомиться сьогодні з ходом будівництва аквапарку в Мінську. Керівнику держави також будуть доповідати про виконання його доручення з будівництва в столиці соціально значущих об'єктів і створенні низки спортивних фізкультурно-оздоровчих комплексів", –пише Радіо Свобода з посиланням на БелТА.

Натомість в українському Міністерстві закордонних справ Радіо Свобода повідомили, що мають підтвердження щодо приїзду до Києва на день Хрещення Русі трьох президентів – Росії, Сербії і Молдови. "Про приїзд Олександра Лукашенка у нас підтвердження немає", – заявив речник МЗС Євген Перебийніс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко образився на Януковича і відмовився святкувати 1025-річчя Хрещення Русі в Києві - ЗМІ

27-28 липня в Києві відбудуться заходи в рамках святкування 1025-річчя Хрещення Русі за участю керівництва країни, президентів Росії, Молдови й Сербії, а також високопоставлених церковних ієрархів різних конфесій.

Раніше низка експертів висловлювали думку, що Лукашенко відмовився від участі у святкуванні, так як не бажає обговорювати неприємні питання з президентами України і Росії.

"Він сам не захотів приїхати, тому що він не хотів разом з нашими президентами щось обговорювати. Так як йому відмовити у приїзді не могли", - вважає директор Центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко не приїде у Київ, а піде в аквапарк у Мінську - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути