понеділок, 08 квітня 2013 15:07

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценку можуть поставити вушний протез

Луценку можуть поставити вушний протез
Фото: ediaport.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко швидше за все буде лікуватися за кордоном. Там йому можуть поставити вушний протез. Про це повідомила його дружина, нардеп від "Батьківщини" Ірина Луценко.

"Юра нормально провів вечір, із сім'єю, спокійно, собака його признала. Ми були вдома: діти та я із чоловіком", - розповіла вона.

На запитання що приготувала чоловікові на вечерю Ірина Луценко відповіла емоційно: "Що за дурні питання? Ту всю їжу, яку він любить, я приготувала".

Вона також наголосила, що Юрій Луценко почуває себе погано, його мучать постійні головокружіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слово Луценка матиме більше ваги, ніж слово Яценюка, Тягнибока чи Кличка - експерт

"Не покращилося здоров'я. У вівторок вранці, на 10 год йдемо в "Оберіг" на консультацію тих язв, які не зажили, і на обстеження їх не возили. Залежно від того чи вони зажили буде вирішуватися питання наступної операції. Є ще шлунок, печінка. У нього проблеми ще й з вухом. Планує поставити вушний протез. Дуже серйозно це", - каже вона.

Жінка припустила, що Луценка лікуватимуть за кордоном.

"Звичайно, операція у нас робитися не буде. Ми плануємо їхати за кордон. В яку країну поки не визначили. Так само, не забуваймо, що в нього гепатит, яким його заразили. В Україні він фактично не лікується. Він мутує, тому треба шукати різні медикаменти, які на нього подіють", - говорить Ірина Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримські татари закидали яйцями голову комісії ВР Криму з проблем депортованих

На запитання про що розмовляли із чоловіком удома, Ірина відповіла: "Не лізьте мені в душу. Посиділи стільки — скільки посиділи і пішли спати, ще яке ліжко, яка постіль? Я перепрошую".

Зараз ви читаєте новину «Луценку можуть поставити вушний протез». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути