субота, 19 листопада 2011 12:23

Луценко: опозиціонер опозиціонерові є другом і кормом

Луценко: опозиціонер опозиціонерові є другом і кормом

Нинішня опозиція є безпорадною, але самозадоволеною. Незважаючи ні на що, вона живе за принципом "опозиціонер опозиціонерові — друг, товариш і корм".

Про це у своїй статті для ZN.UA пише екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. У цьому середовищі, за його словами, "вже забули, коли востаннє спілкувалися з виборцями без Шустера. Головне — рейтинг, списки і спонсори".

Що стосується влади Віктора Януковича, то Луценко вважає її "авторитарною по суті і племінною" за формою.

"Обмежені люди з нічим не обмеженою владою насаджують у країні культ бандитизму, продажності та хуторянства. Жодних національних ідеалів, жодних суспільних проектів, — пливи за течією і греби під себе. Або мовчи у "крайній хаті". Або їдь світ за очі. Або сідай у тюрму", — пише екс-міністр.

Обидві сторони політичного театру, на його думку, давно не розраховують на свідому підтримку виборців: "Одні роблять ставку на примус і фальсифікації, інші сподіваються, що з двох зол люди оберуть менше".

Нагадаємо, Луценка звинувачують у тому, що він незаконно присвоїв звання своєму водієві, призначив його на посаду й нарахував пенсію. Більшість опитаних судом свідків спростовують докази прокуратури й виправдовують колишнього міністра.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: опозиціонер опозиціонерові є другом і кормом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути