понеділок, 23 листопада 2015 18:49

Льовочкін назвав екс-міністра Захарченка брехуном

Льовочкін назвав екс-міністра Захарченка брехуном
ukr.media

Депутат від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін назвав заяву колишнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, у якій той звинуватив Льовочкіна в розгоні Майдану, "брехливою спробою переписати кримінальну справу про його власні злочини".

Про це повідомили у прес-службі політика.

"Сьогоднішнє інтерв'ю головного міліціонера країни часів Майдану - то брехлива спроба переписати кримінальну справу про його власні злочини, яку, звісно, переписати неможливо. А ще це спроба пояснити світу, що це не вони повні дебіли, а то вороги у них потужні", - сказав Льовочкін.

За його словами, рішення подати у відставку "було протестом проти того, що зробив Захарченко, його подільники й підлеглі з мирним протестом студентів".

Також Льовчкін сподівається, що найближчим часом справу про злочин проти студентського Майдану буде передано до суду й всі замовники та виконавці цього злочину, зокрема й Захарченко, будуть засуджені.

Раніше екс-міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко звинуватив колишнього голову Адміністрації президента Сергія Льовочкіна в розгоні Майдану 30 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін назвав екс-міністра Захарченка брехуном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути