пʼятниця, 16 вересня 2011 08:37

Литвин розповів генсеку ОБСЄ, що критика на адресу України не завжди об'єктивна

Литвин розповів генсеку ОБСЄ, що критика на адресу України не завжди об'єктивна

Україна послідовно здійснює демократичні реформи, запевнив голова Верховної Ради Володимир Литвин генерального секретаря ОБСЄ Ламберто Дзанньєра в четвер у Києві.

Спікер парламенту з жалем зазначив, що критичні зауваження на адресу України не завжди об'єктивні.

Разом з тим, за словами Литвина, Україна "знаходиться в транзитному стані", тому в організації життя країни є певні недоліки.

У свою чергу, генсек ОБСЄ зазначив, що вдале головування України в ОБСЄ в 2013 році буде сприяти посиленню авторитету країни на міжнародній арені.

На його думку, Україні під час головування в ОБСЄ "може забезпечити необхідне лідерство і визначити напрями продуктивної роботи".

Нагадаємо, 15 вересня генеральний секретар Організації з безпеки і співробітництва в Європі Дзанньєр також провів зустріч із президентом України Віктором Януковичем.

У ході зустрічі, Янукович, зокрема, підкреслив, що "Україна налаштована на конструктивну взаємодію з виконавчими структурами ОБСЄ". За словами голови держави, співпраця з ОБСЄ є одним з невід'ємних елементів проведення системних реформ в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Литвин розповів генсеку ОБСЄ, що критика на адресу України не завжди об'єктивна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути