понеділок, 05 березня 2012 15:18

Литвин поважає вибір росіян: Україна мусить мати єдине бачення взаємин з РФ

Литвин поважає вибір росіян: Україна мусить мати єдине бачення взаємин з РФ

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин приймає вибір російського народу, який проголосував за Володимира Путіна на президентських виборах.

"Я поважаю вибір російського народу", - сказав Литвин на брифінгу у понеділок під час робочої поїздки до Житомирської області.

Спікер зазначив, що Україна і Росія пов'язані історично і в майбутньому "доля визначає нам мати тісні контакти, і для нас важливо, яка політика буде проводитися вищим керівництвом Росії щодо України".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Путін так зрадів перемозі, що аж розплакався перед виборцями

"Сьогодні для України вкрай важливо, щоб, поважаючи вибір російського народу, ми зрозуміли і усвідомили необхідність консолідації в Україні, щоб мати єдину лінію, єдине бачення, єдині підходи у подальшому розвитку співробітництва між Україною та РФ", - сказав Литвин.

Він підкреслив, що якщо у двосторонніх відносинах буде продовжуватися політика взаємної боротьби, то "ситуація для України кращою не буде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін переміг на президентських виборах - голова ЦВК

"Ми повинні припинити плакати і дорікати всім, що нас не розуміють, нас не підтримують. Ми одні хороші, а всі безпідставно недооцінюють Україну. Такого в політиці бути не може", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Литвин поважає вибір росіян: Україна мусить мати єдине бачення взаємин з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути