понеділок, 05 листопада 2012 19:56

Лідери опозиції 20 хвилин чекали голову ЦВК біля туалету

Лідери опозиції 20 хвилин чекали голову ЦВК біля туалету
Фото: facebook.com

Лідери опозиції — Олег Тягнибок, Віталій Кличко та Арсеній Яценюк - 40 хвилин чекали на голову ЦВК Володимира Шаповала. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Після того, як лідери трьох опозиційних сил зайшли до будівлі, піднялись на 2-й поверх та сиділи 20 хв на стільцях неподалік жіночого туалету, чекаючи на Шаповала.

У цей час голова ЦВК перебував на засіданні, де розглядалися протоколи виборчого округу №11. Потім опозиціонери пішли до зали засідання.

У цей час кандидат у народні депутати Наталя Солейко розповідала про фальсифікації на окрузі.

Опозиціонери декілька хвилин сиділи мовчки та слухали. Потім до зали прийшов "бютівець" Олександр Абдуллін. Він щось розказав Кличку та Яценюку, а потім пішов.

Після того, як члени ЦВК закінчили з 11-м округом, Шаповал об'явив, що вони переходять до протоколів наступного. Яценюк піднявся зі свого місця, підійшов до голови ЦВК та попросив його вийти для розмови.

Шаповал сказав до когось: "А кворум у нас є? О! Кворум прийшов". Потім він вийшов із зали та піднявся на 6-й поверх. Наразі там проходить зустріч з опозиціонерами.

Вони не задоволені тим, що вимагали розібратися з 13 проблемними мажоритарними округами. Замість того, сьогодні ЦВК прийняла постанову, у якій йдеться про те, щоб провести повторні вибори лише у п'яти округах.

Зараз ви читаєте новину «Лідери опозиції 20 хвилин чекали голову ЦВК біля туалету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути