вівторок, 21 січня 2014 22:12

Левко Лук'яненко радить "зраднику" Донію визнати помилку

Левко Лук'яненко радить "зраднику" Донію визнати помилку
Фото: inpress.ua

Політв'язень Левко Лук'яненко розкритикував ініціативу позафракційного Олеся Донія підтримати бюджет 2014-го року. Про це громадський діяч розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Не маю пояснення цьому вчинку. Він у напівсвідомому стані вчинив страшну річ. Продався за ту суму. Проголосував разом з ворогами. Це називається зрада. Логічно припустити, що якби заплатили більше, то й Україну продав. Бо за гроші міняє політичну позицію. Розумний чоловік б не погодився. Ще не відомо чи дадуть ці гроші. Він не мав право брати ніякі гроші на свій округ, оскільки є політиком загальнореспубліканського масштабу", - зауважив Лук'яненко.

Він зауважив, що вчинок Донія капітально змінив до нього ставлення.

"Знаю його з найкращого боку із 90-го року. Був про нього дуже доброї думки. Підтримував, коли Доній балотувався по Коломийському виборчому округу. Те, що він зараз зробив ніяк не витікає з його попередньої багаторічної діяльності. Вважаю, що з ним сталося щось ненормальне, але тимчасове. Доній по суті збожеволів. Раджу йому визнати свою помилку. Треба написати заяву Рибаку і змінити свій голос. Тоді, можливо, трохи реабілітує своє ім'я", - розповів політв'язень.

Нагадаємо, 16 січня парламент ухвалив бюджет на 2014-тий рік за декілька хвилин без обговорення. "За" проголосував позафракційний Олександр Доній. Пояснив тим, що внесли його пропозиції. Виділили 30 млн. грн. на його округ — Коломийщину. На будівництво шкіл, лікарень, котли. Зазначимо, що проти бюджету проголосував лише позафракційний нардеп Олег Ляшко. Інші опозиційні депутати не реєструвалися.

Зараз ви читаєте новину «Левко Лук'яненко радить "зраднику" Донію визнати помилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути