четвер, 19 листопада 2015 00:35

Лещенко розповів про незаконне стеження з боку правоохоронних органів

Лещенко розповів про незаконне стеження з боку правоохоронних органів
Фото: DW

Народний депутат БПП Сергій Лещенко заявив, що глава МВС Арсен Аваков та нардеп від "Народного фронту" Микола Мартиненко стоять за організацією його переслідування.

Про це політик сказав в інтерв'ю "Німецькій хвилі", інформує "Українська правда".

"Я відчуваю не погрози, я відчуваю, що перебуваю під незаконним стеженням з боку правоохоронних органів, зокрема, прослуховування мобільних телефонів. Збір інформації, відносно мене, з метою з'ясування джерел моєї інформації, а також подальшої дискредитації, якщо їх будуть цікавити подальші дії в тій кампанії, яку вони замислили", - заявив Лещенко.

"Це робить Аваков та Мартиненко, обидва вони стали фігурантами публікації останніми місяцями й вони об'єднали зусилля і зокрема працюють щодо мене зараз. А технічну функцію виконує МВС", - сказав він на запитання "Хто за цим може стояти?".

"Вони роблять спроби нівелювати мої викриття щодо кримінальної справи по Мартиненку у Швейцарії. Щодо його зловживання в урановій та титановій галузях. І щодо переказу їхнім однопартійцем, народним депутатом 40 мільйонів доларів на Панаму", - заявив нардеп.

"Тут злочин скоєно службовими й посадовими особами МВС, які вставили мій номер в запит на прослуховування, знаючи що це я, а представляючи мене в цьому запиті іншою особою, людиною, яка підозрюється в кримінальних правопорушеннях. За КПК, вони не мають права прослуховувати народного депутата до того моменту, поки парламент не складе недоторканість, не зніме з цього депутата, не позбавить його - це пряме порушення КПК і кримінальний злочин", - додав Лещенко.

Зараз ви читаєте новину «Лещенко розповів про незаконне стеження з боку правоохоронних органів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути