неділя, 03 березня 2013 01:51

Лещенко розповів, для чого Янукович офіційно приватизував клаптик землі у Межигір'ї

Лещенко розповів, для чого Янукович офіційно приватизував клаптик землі у Межигір'ї
Фото: tvi.ua

Журналіст Сергій Лещенко заявив, що невеличка ділянка, котру президент Віктор Янукович купив у Межигір'ї, слугує для того, аби виправдати його присутність на цій території.

Про це він розповів в ефірі телеканалу ТВі.

"Територія Межигір'я – це майже 140 гектарів, які, за документами, є в оренді фірми "Танталіт". У Віктора Януковича в приватній власності є земельна ділянка, яка розташована всередині, і вона була придбана у держави за якісь копійки у 2010 році, після інавгурації президента", - зазначив Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люди, які потраплять у Межигір'я, будуть шоковані" - Із резиденції Януковича планують зробити музей корупції

"Моя версія – це зробили для того, щоби виправдати взагалі його перебування там. Тому що виникає запитання: що там робить президент, президентська охорона. "Він там проживає..." А на яких правах? От у нього є певний невеликий шматок землі всередині, він там проживає, а до решти не має стосунку", – пояснив журналіст.

За словами експерта, насправді Янукович контролює всю територію Межигір'я.

"Це така схема легалізації його присутності там. Хоча насправді державна охорона охороняє увесь периметр. І заборона для польотів – над всією територією, і з боку ріки спеціальна охорона стоїть на катерах. Ця вся територія підконтрольна президентові. А ця невеличка ділянка – формальність", – наголосив Лещенко.

Зараз ви читаєте новину «Лещенко розповів, для чого Янукович офіційно приватизував клаптик землі у Межигір'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути