четвер, 19 листопада 2015 11:25

Лещенко хоче справу проти мене через фейк про нібито його переслідування - Мартиненко

Лещенко хоче справу проти мене через фейк про нібито його переслідування - Мартиненко

"Народний депутат Сергій Лещенко продовжує проти мене дискредитаційну кампанію. Він намагається бути і прокурором, і суддею. Цей депутат придумав новий фейк - ніби я за ним стежу. Мабуть, завтра він звинуватить мене в тому, що я підглядав за ним у вікно...". Про це заявив народний депутат Микола Мартиненко, коментуючи чергові звинувачення на свою адресу з боку Лещенка.

"Побачивши заяви Лещенка у неділю про нібито його переслідування і нібито підготовлювані проти нього провокації, я відразу ж попросив свого колегу по фракції зв'язатися з близьким оточенням Лещенка і запропонувати від мого імені охорону для Лещенка, або ж сплатити вартість такої охорони. Отримав категоричну відмову - і зрозуміло чому, тому що цей фейк був потрібен для подальшої провокації", - сказав Микола Мартиненко, якого цитує його прес-служба.

На його думку, "своєю істерикою "Мартиненко за мною стежить і переслідує" Лещенко хоче маніпулятивно зліпити з мене ворога журналістів. Це повна нісенітниця. Більш того, ще з часів Кучми я відстоював свободу слова, коли в умовах жорсткого тиску влади був одним із організаторів незалежної телекомпанії "Нова мова", яка робила знамениту програму "Післямова".

"А мета інформаційної кампанії у виконанні Лещенка - не тільки дискредитувати мене, а й за допомогою своїх зв'язків у Генпрокуратурі домогтися порушення кримінальної справи нібито за фактом переслідування журналістів. Щоб спробувати потім "прив'язати" туди мене", - сказав Микола Мартиненко. "Але я знову і вже публічно пропоную Сергію Лещенку сплатити йому послуги охорони, щоб він так не хвилювався за свою персону", - зазначив Мартиненко.

Він також додав: "Лещенко прекрасно знає, що в одному київському офісі я бачив його фото на елітному курорті Куршевель, і екс-"чесного журналіста" це доводить до істерики. А його щоденні випади проти мене є замовними і щедро оплачуються його господарями-олігархами".

Зараз ви читаєте новину «Лещенко хоче справу проти мене через фейк про нібито його переслідування - Мартиненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути