вівторок, 01 березня 2016 16:10

Лавров поширює російську пропаганду в ООН

Лавров поширює російську пропаганду в ООН
Фото: zn.ua

Глава МЗС Росії Сергій Лавров звинуватив Україну в обмеженні прав національних меншин та захопленні храмів Російської православної церкви.

Таку заяву він зробив у ході сегмента високого рівня 31-ї сесії Ради ООН із прав людини у Женеві, передає "ТАСС".

"Тривають грубі порушення прав національних меншин в Україні. В умовах відсутності прогресу у здійсненні політичних реформ на виконання мінського комплексу заходів, схвалених резолюцією РБ ООН, при потуранні і навіть підбурюванні з боку київської влади в Україні наростає агресивність націонал-радикалів, відкрито проводяться марші неонацистів, тривають переслідування інакомислячих, захоплення храмів Російської православної церкви", - заявив Лавров.

Він також згадав про справи Майдану та трагедії 2-го травня в Одесі, звинувачуючи українську владу у "змотуванні" розслідування.

Варто зазначити, що саме Росія вже другий рік обмежує права кримських татар та проукраїнських активістів на анексованому півострові. Зараз, зокрема, "прокуратура" Криму намагається заборонити Меджлі́с кримськотата́рського наро́ду.

Зараз ви читаєте новину «Лавров поширює російську пропаганду в ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути