пʼятниця, 25 квітня 2014 05:45

Кузьмін запропонував вирішувати проблеми в Україні за участю "поважних людей"

Кузьмін запропонував вирішувати проблеми в Україні за участю "поважних людей"
Ренат Кузьмін. Фото: tsn.ua

Доля українців сьогодні вирішується в Брюсселі, Вашингтоні та Москві, але не в Києві. Щоб такого не було, в Україні необхідно організовувати круглі столи за участю "поважних людей".

Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив екс-перший заступник генпрокурора України, кандидат в президенти Ренат Кузьмін.

Кузьмін зазначив, що нинішня влада в Україні долю країни не вирішує і нічого не робить для того, щоб цю ситуацію змінити.

"Сьогодні доля українського народу, на жаль, вирішується не українськими керівниками. Доля українського народу вирішується в Брюсселі, Вашингтоні та Москві. І на превеликий жаль, українська влада не робить нічого, щоб змінити ситуацію", - підкреслив політик.

Водночас, на його переконання, шукати вихід з кризи, що склалася в Україні, потрібно за круглим столом за участю "поважних людей" з усіх регіонів.

Кузьмін припустив, що цей процес може походити на обрання Папи Римського конклавом.

"Потрібно сісти за стіл переговорів, потрібно зібрати шанованих людей з усієї України, з кожного регіону поважних людей, яких делегує суспільство", - зазначив кандидат у президенти.

"Якщо це депутати - нехай будуть депутати. Також мають бути представники силових структур з ЄС, США, Росії. Їх усіх треба зібрати за столом переговорів. Як конклав обирає Папу Римського: зібралися кардинали, закрилися і не вийшли, поки не ухвалили рішення", - пояснив Кузьмін.

Зараз ви читаєте новину «Кузьмін запропонував вирішувати проблеми в Україні за участю "поважних людей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути