вівторок, 27 березня 2012 11:27

Кужель не задоволена позицією Кличка: "Чи не Тігіпко це в новій обгортці?"

Кужель не задоволена позицією Кличка: "Чи не Тігіпко це в новій обгортці?"
Олександра Кужель запропонувала опозиції свою кандидатуру на мери Києва. Фото: obozrevatel.com

Координатор ГО "Громадський спротив" Олександра Кужель каже, що не знає Віталія Кличка як політика і пропонує свою кандидатуру на посаду мера Києва.

"Я не знаю, хто такий Кличко, крім того, що він дуже талановитий спортсмен, гордість України. Я не знаю його як політика, не знаю, чи є такий політик як Кличко, чи є таке поняття як команда Кличка. Я питаю: чи не Тігіпко це в новій обгортці?", - сказала вона.

За словами Кужель, вона запропонувала опозиційним силам свою кандидатуру на посаду мера Києва.

"Я сама запропонувала об'єднаній опозиції висунути єдиного кандидата і сказала, що пропоную і свою кандидатуру до того списку людей, який ви будете розглядати", - підкреслила політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко розповів, як через сварливу опозицію кидається в обійми Партії регіонів

За її словами, столиці потрібен єдиний кандидат від опозиції. "Хто це буде - я або хтось інший, але це має бути людина, яку підтримає і контрольоватиме єдина опозиція, щоб вона не злила голоси виборців в єдиному пориві з більшістю. Тому цілком нормально, коли всі члени Комітету опору диктатурі звертаються до Кличка і кажуть: якщо ти йдеш від об'єднаної опозиції, то підпиши угоду, щоб ми розуміли, що далі. Якщо він не підписує цього, то він залишає для нас з вами цю цукерку в обгортці і ми так і не розуміємо, кого ж ми обираємо", - підкреслила Кужель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко впевнений, що виграє вибори мера Києва

Вона також зазначила, що не була задоволена роботою фракції Кличка у Київраді, коли працювала на посаді голови Держкомпідприємництва, оскільки "ніколи чіткої позиції і допомоги (від них) не було".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличкові вигідні вибори мера восени

"Це трагедія, як зустрітися з Кличком, як йому пояснити, що він повинен зрозуміти: або він повинен йти від нас усіх, або він повинен не йти", - підсумувала Кужель.

Зараз ви читаєте новину «Кужель не задоволена позицією Кличка: "Чи не Тігіпко це в новій обгортці?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути