вівторок, 29 листопада 2011 13:54

КУПР планує з 1 грудня розпочати безстрокову акцію "за визволення України"

КУПР планує з 1 грудня розпочати безстрокову акцію "за визволення України"

Коаліція учаснкиів Помаранчевої революції заявляє, що з 1 грудня розпочинається безстрокова акція протесту.

"Вона триватиме доти, доки не буде очищено владні інституції від узурпаторів, які заволоділи владою в Україні задля власного особистого збагачення, і створено Народну владу, котра захистить кожну людину", - наголосили в організації.

У КУПР повідомили, що день 1 грудня був призначений Рішенням Загальних Зборів, що відбулися в ході відзначення Дня Свободи і 7-ї річниці Помаранчевої революції.

В організації також нагадали, що саме 1 грудня 1991 року, 20 років тому, вищий орган влади - Всенародний Референдум - законодавчо затвердив Незалежність України як суверенної соборної держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КУПР закликала ВР покарати силовиків, через яких загинув голодуючий

"Ми не утримали даровану Долею Незалежність. Ми забули, що влада - це ми, і стали називати "владою" найнятих нами виконавців. Ми просили у них милості і вимагали порядку, а вони сміялися з нас і робили своє. Нарешті вони убили одного з нас. Вони оголосили нам війну. Настав час сказати їм "досить!". Настав час сказати "досить" собі. Досить вклонятися власним слугам, досить бунтувати і протестувати проти їхньої рознузданості. Влада - це ми. І слід взяти її до рук. А слуг поміняти - на більш слухняних і сумлінних. Досить мітингів і протестів - де ви бачили, щоб господар протестував і мітингував проти власних слуг? Ми лише поставимо їх на місце", - йдеться у заяві КУПР, оприлюдненій прес-службою організації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комітет з прав захисту громадян закликав українців вийти 1 грудня на страйк

"Ми довго терпіли, довго не могли об'єднатися і припинити чвари. І були безсилими проти зграйки нікчем. Але прийшов той день, коли все стало на свої місця. Ми знаємо, що робити і як робити, щоб повернути Україну народу. І ми зробимо все для цього", - наголосили в КУПР і підкреслили, що з 1 грудня починається "кампанія з визволення України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємці готуються влаштувати "Податковий майдан" - 2

Перші Народні Збори активісти КУПР призначили на 1 грудня, 17.00 на Майдані Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «КУПР планує з 1 грудня розпочати безстрокову акцію "за визволення України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути