субота, 22 червня 2013 04:26

Кучма присоромив ПР: "А Коморовський, за асоціацію України з ЄС, пішки піде до Божої Матері"

Кучма присоромив ПР: "А Коморовський, за асоціацію України з ЄС, пішки піде до Божої Матері"
Леонід Кучма. Фото: svit24.net

Колишній президент України Леонід Кучма розчулився до сліз, почувши слова президента Польщі Броніслава Коморовського з приводу можливого підписання нашою країною Угоди про асоціацію із Європейським Союзом.

Про це в ефірі програми "Шустер Live" розповів сам Кучма.

Зокрема, екс-глава української держави зазначив, що його польський колега пообіцяв пішки піти з вдячністю до Божої Матері, якщо Україна підпише договір про асоціацію з Євросоюзом.

"Коли мова йшла про Асоціацію, про підписання договору з Україною, пан Коморовський сказав таку фразу, яка викликала у мене сльози на очах: "Якщо ми підпишемо договір, я пішки піду до Божої Матері. Я сказав, що я помолюся за це", - процитував Коморовського Кучма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компартія спробує перешкодити "одруженню" українців на ЄС без їхнього відома

Український політик підкреслив, що подібної позиції він не бачить навіть у деяких вітчизняних політичних діячів, зокрема, з середовища Партії регіонів.

"Я не чув в Україні таких слів від багатьох політиків. Я не чув в Україні слів підтримки навіть з боку деяких членів Партії регіонів", - заявив Кучма.

"Якби ми всі так хотіли підписати договір, як хоче пан Коморовський, ми б його підписали. Але, на жаль, цього немає", - підсумував екс-президент.

Зараз ви читаєте новину «Кучма присоромив ПР: "А Коморовський, за асоціацію України з ЄС, пішки піде до Божої Матері"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути