вівторок, 07 червня 2011 09:33

Кримські комуністи обіцяють зіпсувати "Сі Бриз-2011"

Кримські комуністи обіцяють зіпсувати "Сі Бриз-2011"

Кримський республіканський комітет Компартії заявляє свій протест з приводу навчань "Сі Бриз-2011", які стартували 6 червня 2011 року в Одесі.

Як повідомила прес-служба КПУ, перший секретар Кримського республіканського комітету Комуністичної партії Олег Соломахін заявив, що фракція комуністів у Верховній Раді не підтримала рішення більшості і голосувала проти цього законопроекту.

Комуністи Криму пообіцяли, що не залишаться осторонь і не допустять проведення навчань на кримській землі. Вони пригрозили, що будуть робити протестні акції, як це було в 2007 і 2008 роках.

Нагадаємо, 22 квітня президент України Віктор Янукович підписав указ про допуск іноземних військових в Україну для навчань і направив на розгляд парламенту відповідний законопроект.

Верховна Рада схвалила допуск підрозділів збройних сил іноземних держав на територію України для участі у багатонаціональних військових навчаннях в 2011 році. За цей законопроект проголосували 269 депутатів. 

Зараз ви читаєте новину «Кримські комуністи обіцяють зіпсувати "Сі Бриз-2011"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути