понеділок, 31 жовтня 2016 13:50

Корупцію в Україні очолюють керівники держави - нардеп

Корупцію в Україні очолюють керівники держави - нардеп
Фото: ednist.info

Електронні декларації показали, що перші особи України займаються корупційною діяльністю.

Про це сказав голова парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв у коментарі "112 Україна".

"Усе тільки починається. Гринів і всі інші - "на вихід". Питання лише, через антикорупційне бюро чи ні. Але вони не мають права представляти людей. Зараз весь світ вражений. У багатьох міжнародних виданнях готують матеріали про те, як живуть українські посадовці. Світ теж має скинути рожеві окуляри. Ми не раз говорили на міжнародних перемовинах: корупцію в Україні очолюють керівники держави. Тепер це можуть побачити всі", - заявив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Апостол" Федорова та викрадений Lexus - глава фракції БПП показав статки

"Біда в тому, що люди, які на міжнародних перемовинах представляють Україну, насправді працюють для власного збагачення. У результаті вони продають і нас, і Захід Путіну. Тому що корупція - це найкращий путінський агент в Україні", - зауважив Соболєв.

Він наголосив на необхідності ухвалити закон, який забороняє балотуватися на виборах людям, що не можуть пояснити походження свого майна.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру декларацій, 7 народних депутатів не оприлюднили свої статки. Перший етап подання е-декларацій за 2015 рік для суб'єктів декларування, які обіймають відповідальне та особливо відповідальне становище, завершився 30 жовтня о 24:00.

Зараз ви читаєте новину «Корупцію в Україні очолюють керівники держави - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути