четвер, 17 листопада 2016 17:46

Кононенко вважає, що інфраструктурні законопроекти важливіші, ніж Саакашвілі

Кононенко вважає, що інфраструктурні законопроекти важливіші, ніж Саакашвілі

Народний депутат, заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко в ексклюзивному коментарі телеканалу "112 Україна" повідомив, що депутатам у Верховній Раді є що обговорювати, зокрема важливі інфраструктурні законопроекти.

На запитання ведучого "чи повинна Верховна Рада обговорювати заяви Саакашвілі з приводу його громадянства?" Кононенко відповів: "У Верховній Раді сьогодні дуже важливий день. Ми обговорюємо і прийняли 2 з 5 законопроектів з блоку інфраструктури, які дадуть мільярдні надходження до бюджету наступного року. Це важливіше, ніж обговорення питання, про яке ви говорили і витратили на нього час".

Крім того, Кононенко прокоментував заяви Саакашвілі про причетність Кононенка до позбавлення його громадянства.

"На жаль, мені нічого не відомо про ситуацію з громадянством пана Саакашвілі. Щодо його звинувачень, я впевнений, що вони не перші і не останні. Будуть ще. Він - досвідчений гравець, популіст, давно "їздить" на тему корупції і зараз активно експлуатує цю тему заради створення образу "борця із владою". Але, на жаль, він такий же представник команди влади, як і я, й інші гравці з оточення президента. З перших днів він також несе солідарну відповідальність за ситуацію в країні і в Одеській області зокрема. А там справи не найкращі - область на передостанньому місці за показниками. І, що мене обурює, це те, що пан Саакашвілі почав активно експлуатувати Майдан у своїх заявах. Ми там усі стояли точно не за те, щоб задовольнити його політичні амбіції", - повідомив Кононенко.

Сьогодні у Верховній Раді й Українському домі проходять дні інфраструктури. Депутатам запропонували пакет законопроектів, прийняття яких має стати поштовхом до залучення мільярдних інвестицій в інфраструктуру України, знизити кількість смертності на дорогах і дати істотний позитивний імпульс економіці країни. Ініціатором і лобістами законопроектів виступають Міністерство інфраструктури на чолі з міністром Володимиром Омеляном, фракція "Народний Фронт", фракція БПП, одним із керівників якої є Ігор Кононенко. Фракції "Блок Юлії Тимошенко" і "Опозиційний блок" активно саботують ці законопроекти.

Зараз ви читаєте новину «Кононенко вважає, що інфраструктурні законопроекти важливіші, ніж Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути