середа, 25 січня 2012 15:09

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Комісар РЄ з прав людини: проведення виборів без Тимошенко неприпустиме

Комісар РЄ з прав людини: проведення виборів без Тимошенко неприпустиме

Комісар Ради Європи з прав людини Томас Хаммарберг висловив своє занепокоєння ситуацією, яка склалася  сьогодні в Україні, особливо з огляду на те, що цього року  мають відбутися парламентські вибори без участі лідерів опозиції.

Про це сьогодні заявив Комісар Ради Європи з прав людини Томас Хаммарберг під час зустрічі з Євгенією Тимошенко, донькою лідера опозиції Юлії Тимошенко, та  заступником голови партії "Батьківщина", колишнім віце-прем'єр-міністром України Григорієм Немирєю у Страсбурзі (Франція), повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Неприпустимим є проведення демократичних виборів без участі лідера найбільшої опозиційної партії України Юлії Тимошенко та  інших опозиціонерів", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко та Немиря розповіли у Страсбурзі про справу екс-прем'єра

Під час зустрічі Євгенія Тимошенко та Немиря повідомили Комісару Ради Європи  про останній перебіг ситуації в Україні, переслідування опозиції режимом Януковича, порушення фундаментальних прав та демократичних процедур чинною владою України.

Також сьогодні відбулася зустріч Тимошенко та Немирі з головою комітету з юридичних  справ та прав людини Парламентської Асамблеї Ради Європи Крістофером Чоупом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПР спокійні: ПАРЄ не застосує санкцій проти України

Як повідомлялося, 23-26 січня Євгенія Тимошенко та Григорій Немиря перебувають з візитом у Страсбурзі для участі у сесії Парламентської асамблеї Ради Європи. Немиря та Тимошенко також проводять низку зустрічей з європейськими політиками. Під час сесії ПАРЄ планується прийняття резолюції "Функціонування демократичних інституцій в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Комісар РЄ з прав людини: проведення виборів без Тимошенко неприпустиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути