понеділок, 15 липня 2013 17:21

Колєсніченко відповів Фаріон: Якби це не було звернення нардепа - послав би на три букви

Колєсніченко відповів Фаріон: Якби це не було звернення нардепа - послав би на три букви
Вадим Колесніченко. Фото: censor.net.ua

Ніякої перспективи і ніякого майбутнього у депутатського звернення з приводу державної зради, яке сьогодні подала депутат від "Свободи" Ірина Фаріон у МВС немає.

Про це заявив народний депутат від Парті регіонів Вадим Колесніченко.

"Звинувачувати нас у тому, що ми намагаємося закликати до відповідальності героїв України? Так бандерівські бандити для народу України не є героями", - зазначив "регіонал".

Колесніченко зауважив, що всі 148 депутатів із задоволенням підписали звернення, точно так само за нього і будуть нести відповідальність.

"Нехай вона хоч кому завгодно скаржиться - хоч Папі Римському. Позицію нашу підтримує Україну і позицію нашу підтримують польські депутати", - вважає нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаріон попросила СБУ розібратися зі 148 депутатами, які зрадили Україну

Колесніченко на запитання, чи бачить він майбутнє у цього звернення, відповів: "Я б на три букви послав, але це ж звернення народного депутата, тому скажу - перевіряйте. Цей папір коштує рівно стільки, скільки було витрачено грошей на виготовлення цього паперу. Ніякого майбутнього і ніякої перспективи".

Нагадаємо, нардеп від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Фаріон звинуватила в державній зраді 148 депутатів, які звернулися до Польського уряду з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу. Усіх їх вона обізвала негідниками і зрадниками. "Такі депутати, як Калєснічєнко, всі ті 148 негідників мають сидіти за ґратами", - зазначила нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Колєсніченко відповів Фаріон: Якби це не було звернення нардепа - послав би на три букви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

345

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути