понеділок, 15 липня 2013 07:00

"Нічого коментувати" - Коморовський про яєчний інцидент

"Нічого коментувати" - Коморовський про яєчний інцидент
Фото: maxpark.com

Президент Польщі Броніслав Коморовський відмовився коментувати інцидент під час свого візиту до Луцька, в результаті якого молодий чоловік забруднив його піджак яйцем.

"Нічого коментувати", - сказав польський президент журналістам під час відвідування села Кисилин (Волинська область) у неділю.

Як відомо, яєчний інцидент стався після меси в костьолі святих Петра і Павла. Молодий чоловік підійшов до Коморовського і поплескав його по плечу, після чого на піджаку польського президента залишилося розчавлене яйце. Міліція відразу ж затримала підозрюваного, яким виявився 21-річний житель Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі "свободівці" відрехстилися від яєчного інциденту з Коморовським

За даним фактом слідче управління УМВС України у Волинській області почало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

У крові затриманого алкоголь не виявлено.

За інформацією польських ЗМІ, зловмисник мав при собі рюкзак, на якому був напис "Свобода". У свою чергу в міському осередку партії "Свобода" спростували свою причетність до цього інциденту.

Президент Польщі Броніслав Коморовський 14 липня прибув до Луцька, де разом з представниками української влади взяв участь у заходах з нагоди 70-ї річниці Волинської трагедії.

Зараз ви читаєте новину «"Нічого коментувати" - Коморовський про яєчний інцидент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути