середа, 23 червня 2010 18:24

Коаліційна доля Компартії в руках Симоненка

Коаліційна доля Компартії в руках Симоненка

Партія регіонів не виключає усунення комуністів з коаліції. Такий висновок можна зробити зі слів "регіонала" Володимира Зубанова.

На запитання Gazeta.ua, чи можливий варіант переформатування більшості, запропонований Жванією, Зубанов відповів: "Ми бачимо, що можливо все. Нічого неможливого немає, бо ніколи не кажи ніколи".

Водночас нардеп зазначив, що ПР завжди тримала своє слово перед партнерами по коаліції.

"У нас були відповідні домовленості з комуністами і ми ніколи не зробимо жодного кроку, щоб їх не виконувати. Інша справа, якщо комуністи зі свого боку не виконуватимуть домовленості", - зауважив "регіонал".

Зокрема, Зубанов нагадав, що заяви комуніста Грача про те, що Компартія зробила помилку у тому, що підтримала в другому турі Януковича і увійшла в коаліцію, досі не спростовані керівництвом КПУ.

"Це ж член Комуністичної партії і такі заяви насторожують. Дотепер Симоненко їх не спростував. Тому не зрозуміла поведінка комуністів і що у них на думці", - зазначив нардеп.

За словами Зубанова, Жванія може вносити будь-які пропозиції. "Це його думка і думка депутатів, які навколо нього зібралися. Але Партія регіонів завжди тримає слова і ніколи не зраджує своїх партнерів", - додав регіонал.

На уточнююче запитання, як діятиме ПР, якщо не дочекається реакції керівництва Компартії на критичну заяву Грача, Зубанов сказав: "Я не можу передбачати, що буде далі. Просто буде зрозуміла позиція комуністів з принципових питань".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Коаліційна доля Компартії в руках Симоненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути