вівторок, 16 липня 2013 13:10

Кличка визнали найсексуальнішим політиком України

Кличка визнали найсексуальнішим політиком України
фото: arenanews.com.ua

Політичний консультант і соціальний психолог Наталя Іщенко переконана, що найсексуальніший політик в Україні - це лідер УДАРу Віталій Кличко.

Про це вона сказала в інтерв'ю Gazeta.ua.

Відповідаючи на питання, хто найбільш сексуальний політик в Україні, вона сказав: "Це звісно, Віталій Кличко, бо він сильний і красивий. Обрав правильну тактику - не демонструє свою силу в політиці, бо на рингу показує її забагато. Якби позиціонував себе інакше, сприймався б як агресор. Це відштовхує".

"Він подобається дівчатам з 18-ти і старшим, різного роду діяльності, окрім інтелектуалок. Бо їм, окрім м'язів, потрібно ще й поговорити, на що Кличко поки не здатен. Він несе 70% сексуальності. Якщо набере хорошу команду — має всі шанси перемогти на виборах. Популярності йому додає сексуальна дружина Наталя, яка до всього іншого ще й чудово співає. Віталій не дарма останнім часом її розкручує", - наголосила експерт.

Окрім того, за її словами, "сексуальним можна назвати Сергія Тігіпка. Окрім того, що він дуже розумний чоловік, ще ретельно доглядає за собою, підтримує свою фізичну красу".

Повне інтерв'ю з психологом Наталією Іщенко читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «Кличка визнали найсексуальнішим політиком України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути