пʼятниця, 04 грудня 2009 11:05

Кажучи про кредо, Ющенко пригадав Костенко, а Тимошенко - будильник

Кажучи про кредо, Ющенко пригадав Костенко, а Тимошенко - будильник

Президент Віктор Ющенко відзначив, що його життєве кредо сформувалося задовго до того, як Україна знайшла свою незалежність, і витримало випробування часом.

"Коротко його можна сформулювати так: "Роби максимум хороших справ на тому місці, якого ти досяг завдяки долі", - зізнався він в інтерв"ю журналу Кореспондент.

Ющенко: "Роби максимум хороших справ...

У зв"язку з цим Ющенко процитував українську поетесу Ліну Костенко: "Демократія тим і хороша, що при демократії не держава руйнує людину, а людина будує державу. І самого себе, і своє гідне життя, і гуманітарну ауру своєї нації".

"Я не сумніваюся, що українська незалежність може існувати тільки в координатах демократії. Авторитаризм будь-якого штибу зруйнує її", - додав президент.

У теж час прем"єр Юлія Тимошенко не любить слова кредо і ніколи до кінця не розуміла, що воно означає.

Тимошенко: Я кажу собі: "Вставай і працюй!"

"Дуже багато в ньому літературного пафосу і двозначності. Моє кредо достатньо просте: "Україна - перш за все", - підкреслила Тимошенко.

"Звідси і порада, яку я даю сама собі кожного ранку, продовжила прем"єр. - Саме в той час, коли огидно, настирливо і шкідливо дзвонить будильник і хочеться кинути його об стіну зі всієї сили. Я кажу собі: "Вставай і працюй!" От і все кредо і всі поради".

За матеріалами: Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «Кажучи про кредо, Ющенко пригадав Костенко, а Тимошенко - будильник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути