понеділок, 10 грудня 2012 20:00

Кармазін розповів, як незаконно прийняли держбюджет

Кармазін розповів, як незаконно прийняли держбюджет
Фото: newzz.in.ua

Закон про державний бюджет був прийнятий незаконно.

Про це заявив народний депутат 2, 3, 4 і 6-го скликань Юрій Кармазін у ефірі "Ера-FM".

"Коли я працював над законом про державний бюджету, то побачив том колосальне порушення, яке раніше за 4 скликання ніколи не бачив. Такого не було і не могло бути, бо у державі якось дотримувалися Конституції та законів. Вдумайтесь: стаття 155 закону про регламент Верховної Ради передбачає, що в разі відставки Кабінету міністрів до подання до Верховної Ради проекту закону про державний бюджет або після відхилення Верховною Радою поданого проекту на наступний рік відлік строків розгляду Верховною Радою проекту закону про держбюджет і відновлюється після подання до Верховної Ради проекту закону про державний бюджет на наступний рік новосформованим Кабінетом міністрів", - розповів Кармазін.

За його словами, регламент Верховної ради не передбачає внесення бюджету "кимось тимчасовим".

"Бо хтось тимчасовий не може відповідати за те, що буде в майбутньому. Має відповідати лише уряд, який не у відставці", - наголосив Кармазін.

"Сталося так, що 3 числа о 9 ранку був обнародований указ президента про те, що Азаров з усім урядом є у відставці. Раптом вони шахрайським способом вирішують, що можуть протягнути бюджет, якщо всіх нагнути. Для цього ввечері вони реєструють незаконно реєструють закон про державний бюджет, а 4 вдень нам роздають, хоча мали роздати мінімум за 4 дні", - додав Кармазін.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін розповів, як незаконно прийняли держбюджет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути