понеділок, 10 грудня 2012 09:07

"Регіонал" розповів, чому голосував за бюджет на 2013 рік

"Регіонал" розповів, чому голосував за бюджет на 2013 рік
Володимир Зубанов пояснив, що Донбасу виділено більше грошей через екологію. Фото: news2000.com.ua

Державний бюджет на 2013 рік є справедливим, а на Донбас виділено більше через екологію.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов.

Відповідаючи на запитання, чому він проголосував за державний бюджет на 2013 рік і як він його оцінює, нардеп підкреслив:

"Заплановано зростання ВВП 3,5%, інфляція не більше 6%, долар 8,3-8,5 — це нормально. Тому, враховуючи макроекономічні показники, соціальну складову, я все таки свідомо проголосував за цей бюджет".

"Регіонал" також додав, що закладена ціна на газ свідчить про те, що сильних політичних потрясінь, таких як можливість вступу до Митного союзу, у наступному році не буде.

Водночас, коментуючи нерівномірний розподіл коштів по регіонах, зокрема те, що у держбюджеті-2013 на розвиток Донбасу передбачено коштів більше, ніж на інші регіони України, він наголосив, що це пов'язано із поганою екологією.

"Донеччина має свою специфіку, як і Луганщина. Ну, наприклад, екологія, щось треба робити. Потім вода. Води практично теж зовсім немає, і те, що там були канали, вони прийшли в занепад, і там теж щось треба робити, - підкреслив Зубанов. - Люди там практично не живуть – як тільки назбирали якісь гроші, вони переїжджають або в Центральну Україну, або на Західну, або в Одесу, в Київ. Бо екологічно там не можна жити, там люди ніколи не жили, тільки коли підприємства там стали розвиватися – вугілля, метал і все таке інше".

 

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" розповів, чому голосував за бюджет на 2013 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути