четвер, 23 лютого 2012 22:38

Карасьов: "Янукович має зустрітись із опозицією - це обом сторонам потрібно"

Карасьов: "Янукович має зустрітись із опозицією - це обом сторонам потрібно"

Президент України Віктор Янукович має зустрітись з опозиційними силами, адже обом сторонам потрібна ця зустріч, вважає політолог Вадим Карасьов.

"Існують шанси, що така зустріч відбудеться, тому що ситуація в державі достатньо складна, особливо економічна. Зараз треба грати не на розкол та не на чергову війну влади з опозицією, а шукати загальні шляхи та рецепти фінансово-економічного порятунку держави, покращення соціальної та економічної ситуації в країні", - заявив Карасьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція наполягає на своєму: Рада має подумати над резолюцією ПАРЄ

Він зазначив, що головним результатом буде те, що така зустріч взагалі відбудеться.

"Якщо вона відбудеться, то це буде першим, хоча і проміжним, результатом. І вже після цієї зустрічі можна буде говорити про другу зустріч, про якісь робочі групи, про постійний контакт та діалог між владою та опозицією. Тоді вже можна буде говорити про перші реальні прикладні результати, але зараз важливий загальнополітичний результат цієї зустрічі", - зауважив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція порекомендувала Януковичу звільнити Табачника

Політолог наголосив, що і опозиції потрібна ця зустріч, адже якщо влада до неї не прислухається, то опозиції доведеться вдаватись до більш радикальних заходів.

"У опозиції немає іншого виходу – або її почують, або опозиція зробить все, щоб її почули, але вже в результаті боротьби, в результаті радикалізації опозиції та радикалізації ситуації в країні", - резюмував Карасьов.

Зараз ви читаєте новину «Карасьов: "Янукович має зустрітись із опозицією - це обом сторонам потрібно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути